Tolókapu árajánlat - Kapu-kerites építés - kapu-kerites

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Árajánlat kérés aluminium kerítésre
Akár ingyenes helyszíni felmérés! Időpont egyeztetés: +36 30 282 61 92  vagy kérjen ajánlatot az alábbi mezők kitöltésével!

Kérjük töltsék ki az alábbi mezőket! Néhány munkanapon belül megküldjük az árajánlatot az Ön által megadott e-mail címre.
Minél több mezőt tölt ki, annál pontosabb ajánlatot tudunk készíteni!

Kérjük vegye figyelembe, hogy az ajánlat kérésre nem automata fog válaszolni! A beérkező ajánlatok mennyiségétől függően küldjük a költségvetést, ez lehet egy óra de akár több nap is. Sajnos előfordulhat,hogy az ajánlat kérés nem jut el hozzánk a rendszer hibája miatt. Amennyiben nem érkezik meg az árajánlat, érdeklődjön telefonon!
Aluminium kerítésrendszer,mely teljesen gondozás mentes, bármelyik rendszerrel szemben a legjobb ár-érték arány választás,nincs több rozsdásodás, vetemedés, újrafestés, csak abban az esetben kell cserélni, ha megunta! Nem csak könnyű, de tökéletesen tartós szerkezet, szemben a piacon kapható lemez kerítésekkel.
Alkalmazása: minden kerítés és kapu tipunál alkalmazható, felszereléséhez technikai segítséget nyújtunk,vagy elvégezzük.
Rendelhető: szálanyagban, vagy kész panelekben melyet már csak rögzíteni kell.
 

Tip
Tip
Tip
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz