Kerítés elemek egyedi méretre - Kapu-kerites építés - kapu-kerites

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kerítéselemek egyedi méretre
Kerítéselemek nagy választékban!

Nem a gombhoz varjuk a kabátot! Kerítések kivitelezésével foglalkozunk, ezért mi tudjuk a legjobban, hogy a piacon kapható kerítéselemek, szabványos méreteivel elég nehéz kalkulálni! Az oldalunkon pár egyszerű lépésben megadhatja a készítendő kerítéselem méreteit és mi egy napon belül elküldjük az árkalkulációt és azt hogy mikorra tudjuk vállalni annak elkészítését!
Kerítéselemek fából, Wpc-ből,auminiumból, fémvázra építve, egyszerű felfogatással, hegeszthető és dübelezhető kivitelben is. Méret korlátozások nélkül! Variálható  anyagból , különböző  színekkel!

Kerítéselemek fémből és kovácsoltvasból, egyszerű felfogatással, hegeszthető és dübelezhető kivitelben is. Méret korlátozások nélkül! Variálható  mintákkal és, különböző  színekkel!
                               
A kerítéselemeket a képen látható "kuplungos" csatlakozással készítjük! Előnye hogy a beépítésnél 2cm toleranciát enged meg, elkerülve az illesztési problémákat. Valamint ez a csúszó rögzítés, átveszi a kerítés téli-nyári dilatációjából adódó mozgást. A kerítés nem fog repedezni, szétválni! Hegeszthető és dübelezhető kivitelben is!

                                                                 "kuplungos" rögzítés kép
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz