Aluminium, Wpc, és lemez kerítés - kapu-kerites

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:WPC KERÍTÉS >>


LEMEZ KERÍTÉS >>


ALUMINIUM KERÍTÉS >>
                                                          Kerítés megoldások, felületkezelés nélkül!

Nagy változáson megy át az építőipari piac. Tapasztalatból mondjuk, hogy a megrendelők nagy többsége már inkább a hosszú távú megoldásokat keresi. Sajnos  a családi ház körül vannak olyan kivitelezések, melyeket időről időre elölről kell kezdeni, a mai szakember hiányos időszakban kész rémálom, a  kerítés nem kell, hogy feltétlenül ezek közé tartozzon. A következőket javasoljuk :
  • az utcafronti kerítést, lehetőség szerint, színezett kész kerítés elemekből építsük, betonból, megfelelő alapra
  • a kerítés mezőknél és a kapu borításoknál,  kerüljük a fát, ehelyett alkalmazzuk a Wpc (min.10év)a horganyzott, színterezett lemezt (min.10év) vagy ha tehetjük az aluminiumot (min,20év, gondozásmentesen)
  • a kapu megválasztásánál, lehetőség szerint az úszókaput mellett döntsünk
  • a fémszerkezetek felületkezelése horganyzással történjen
  • a kivitelező csapatot és a forgalmazó céget körültekintően válasszuk meg!
Aluminium kerítés!

A modern gondozásmentes kerítés zászlóhordozója az aluminium rendszer. Minden szempontból a legjobb választás. Könnyű mégis erős szerkezet, nem korrodál, nem vetemedik, nem kell kezelni és egyre nagyobb színválasztékban érhető el, beleértve a faerezetű mintázatot melyek színte már megszólalásig  hasonlítanak a megmunkált fára, az összes hátrány nélkül! Felszerelése nem igényel semmilyen különleges előkészítést akár hagyományos módszerrel csavarokkal is felszerelhető vízszintes és függőleges elrendezésben is.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz