Úszókapu ellensúly beton - Kapu-kerites építés - kapu-kerites

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Úszókapu ellensúly beton
Az úszókaput az ellensúly fogja megtartani évtizedeken keresztül,ezért gondosan építsük meg! Ha a következőket betartja túl nagy hibát nem követ el! Az ellensúly hossza a kapunyílás fele (képen "A" távolság), szélessége 50 cm, mélysége 80 cm, a csapágyak távolsága (képen "B" távolság) pedig a kapunyílás egyharmada! Ez egy szokványos méretű kapura vonatkozik.
Az ellensúly kötési ideje 20-28 nap! Ez azt jelenti, hogy ennyi idő alatt szilárdul meg annyira hogy gond nélkül elbírja a kapu súlyát! A kész ellensúly tömege 2 tonna körül van. Az ellensúly síkja a kapubejáró síkjával legyen egyforma magassággal! Így érhetjük el, hogy a kapu alja és a talajszínt közötti távolság 6-8 cm legyen (ez az ideális magasság)
Az ellensúly kivitelezési költsége (anyag+munkadíj) 60 000- 1000 000 Ft között van! Ez az összeg tartalmazza, az automatika telepítéséhez szükséges elektromos kiállás előkészítését is (gégecsövezés). Kizárólag nálunk vásárolható meg 14 000Ft-os áron egy a cégünk által kifejlesztett  csavaros beülő szerkezet. A szerkezet beépítése után a kapu minden síkban , állítható marad. Kiküszöbölve az évak alatt előforduló , talajmozgásból adódó szinteltérést. A beülő szerkezet tartalmazza a csapágyak, görgőtartó valamint az automatika rögzítési helyét is.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz